Sprawd¼ czy jeste¶ w Sieci »
 

Modental - Mobelfabrik

34-700 Nowy Targ, ul. S±decka 136b,   pow.: Nowy Targ , woj.: ma³opolskie
+48 (+46) 707 12 38 08 modental.inredning@yahoo.sewww.modental.pl
Firma
Modental - Mobelfabrik
Adres
34-700 Nowy Targ, ul. S±decka 136b
pow.: Nowy Targ , woj.: ma³opolskie
Telefon
+48 (+46) 707 12 38 08
+48 (+46) 705 91 30 73
+48 (+46) 707 70 18 94
Fax
Email
modental.inredning@yahoo.se
WWW
Rodzaj / Charakter dzia³alno¶ci
Produkcja Handel
Wy¶lij wiadomo¶æ
Aktualizuj dane

Modental - Mobelfabrik - Nowy Targ

Kök Malme Stoholm Vitvoror Bänkskivor och fönsterbleck Diverse möbler Kontor och butiker Specialbeställda möbler Barn-och ungdomsmöbler Möbelfabrik Möbelsnickare

Oferta


Modental grundades 1991 nära Zakopane i Polen strax efter kommunismens fall. En mängd möjligheter öppnades för oss och vi kunde investera i nya maskiner, lokaler och design.

Idag kan vi erbjuda ett brett spektrum av produkter såsom kök, garderober, kontorsmöbler, möbler till barn och specialbeställda möbler för både hem och kontor. Alla kunder är lika viktiga – stora som små.

Vi har en egen design – och projektavdelning. När vi har tagit alla mått utarbetar vi, kostnadsfritt, ett förslag på design och material helt efter kundens önskemål. Det finns alla möjligheter att ändra och justera i det utarbetade förslaget.

Köksmaskiner: Vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Vi säljer bl.a. Electrolux, Bosch, LG, Siemens, Whirlpool, Samsung Kontakta oss. Vi kommer gärna på ett gratis hembesök när vi diskuterar era önskemål och förväntningar. Därefter tar vi fram ett eller flera kostnadsfria förslag på ritning och material som vi kan gå igenom vid nästa möte. Våra möbler är av modernaste snitt, i skåpen utnyttjar vi det maximala utrymmen till förvaring, varje centimeter är viktig. Vi arbetar med mycket avancerade belysningar som vi skräddarsyr efter önskemål.

Självfallet lämnar vi ROT-avdrag och ombesörjer redovisningen.


Wy¶lij wiadomo¶æ:

Skorzystaj z formularza, aby wys³aæ informacjê do firmy: Modental - Mobelfabrik

Jezeli nie widzisz tego obrazka kliknij odswiez i spróbuj ponownie Od¶wie¿ kod z obrazka
Meble i akcesoria » Meble biurowe » Meble do sypialni » Meble do zabudowy » Meble dzieciêce i m³odzie¿owe » Meble kuchenne » Meble na wymiar
Copyright © 2005-20 iPolska. Wszelkie prawa zastrze¿one. Koszystanie z serwisu oznacza akceptacjê regulaminu
Wdro¿enie: iPolska.com.pl